Buurlanden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Buurlanden China

China grenst aan de landen Mongolië, Bhutan, Nepal, Taiwan, Noord-Korea, Zuid-Korea en Japan. Het is belangrijk dat u weet welke vaccinaties u nodig heeft als u via China naar één van deze landen reist. Op deze pagina leest u een kort welke inentingen wij adviseren. Voor uitgebreide informatie over de vaccinaties gaat u naar de pagina over het desbetreffende land

Vaccinaties Mongolië

Gaat u op vakantie naar Mongolië? Dan raden wij u de vaccinaties DTP en Hepatitis A aan. Het is per persoon verschillend of er aanvullende inentingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van onder meer uw reisduur en -doel. Lees meer over vaccinaties Mongolië.

Vaccinaties Bhutan

Reist u naar Bhutan? Laat u dan inenten met de DTP en Hepatitis A vaccinatie. Voor sommige reizigers zijn vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC en Rabies aan te bevelen. Dit hangt af van de reisduur en uw gezondheid. Lees meer over vaccinaties Bhutan.

In Bhutan komt malaria voor. Voor bepaalde gebieden worden malariapillen aangeraden terwijl het in andere regio’s voldoende is als u zich tegen mugenbeten beschermt.

Vaccinaties Nepal

Gaat u naar Nepal? Dan adviseren wij de vaccinaties DTP en Hepatitis A . De aanvullende vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies en Japanse Encefalitis zijn persoonsgebonden. Dit is onder meer afhankelijk van uw gezondheid en de activiteiten die u gaat ondernemen in Nepal. Lees meer over vaccinaties Nepal.

Vaccinaties Noord-Korea

Vakantiegangers en zakenreizigers die naar Noord-Korea reizen, adviseren wij om zich te laten inenten tegen Hepatitis A en DTP. Of er vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC en Rabies nodig zijn, hangt af van de reisduur en accommodatie in Noord-Korea. Lees meer over vaccinaties Noord-Korea.

Vaccinaties Zuid-Korea

Reizigers die naar Zuid-Korea gaan, adviseren wij zich tegen Hepatitis A en DTP te vaccineren. De vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC en Rabiës zijn afhankelijk van onder andere uw gezondheid en de regio waar u verblijft. Lees meer over vaccinaties Zuid-Korea.

Vaccinatieadvies Japan

Als u naar Japan reist, dan zijn er geen vaccinaties die standaard aanbevolen worden. Toch kan het zijn dat u vaccinaties tegen Japanse Encefalitis of Tekenencefalitis nodig heeft. Dit is onder meer afhankelijk van uw gezondheid en het gebied in Japan waar u naar toe reist. Lees meer over vaccinaties Japan.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.