Risicogroepen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Risicogroepen vaccinaties China

De ene reiziger loopt meer risico op het krijgen van infectieziekten dan een ander. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zwanger bent, gezondheidsproblemen heeft, op leeftijd bent of op zakenreis gaat naar China. Behoort u tot één van deze zogenoemde risicogroepen? Dan loopt u niet alleen een groter risico op besmetting, maar kunt u ook eerder en ernstiger ziek worden als u toch besmet raakt. Laat u daarom altijd goed adviseren over de benodigde vaccinaties !

Zwanger en reizen naar China

Verwacht u een kindje en reist u tijdens uw zwangerschap naar China? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u zichzelf goed voelt. De beste periode om tijdens uw zwangerschap te reizen is tussen de 14de en 26ste week. Bespreek uw reisplannen naar China altijd met uw verloskundige of gynaecoloog. U kunt zich laten vaccineren als u in verwachting bent, maar u loopt wel risico op complicaties. Lees meer over vaccinaties en zwangerschap.

Reizen met baby of kind naar China

Doordat het afweersysteem van baby’s en kinderen nog niet volledig is ontwikkeld, lopen zij een verhoogd risico op het krijgen van infectieziekten. De kans op complicaties neemt eveneens toe. Niet alle kinderen kunnen gevaccineerd worden voor hun reis naar China vanwege hun leeftijd. Voor sommige vaccinaties geldt namelijk een minimumleeftijd. Als u met uw baby of kind naar China reist, is goede hygiëne uiterst belangrijk. Lees er meer over op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

Reizen naar China met gezondheidsproblemen of een hoge leeftijd

Iedereen die gezondheidsproblemen heeft, loopt een groter risico om besmet te raken met een infectieziekte. Dat geldt ook voor ouderen. Daar komt bij dat ook de kans op complicaties toeneemt als zij toch besmet raken tijdens hun verblijf in China. Op de pagina reizigers met extra risicoleest u meer praktische informatie en tips.

Op zakenreis naar China

Verblijft u als zakenreiziger slechts enkele dagen in China? Ook dan heeft u vaccinaties nodig. In een luxe resort of hotel kunt u ook besmet raken met infectieziekten. Laat u daarom altijd adviseren door één van onze artsen.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.