Malaria in Kirgizstan (Kirgizie)

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op het werk wanneer het u uitkomt

Malaria in Kirgizstan (Kirgizië)

Malaria komt in Kirgizstan alleen voor in het zuidwesten (grenzend aan Tajikistan en Oezbekistan) en de stad Bishkek. Het malariaseizoen hier duurt van juni tot en met oktober.

Wilt u een persoonsgebonden malaria-advies voor Kirgizstan? Meld u dan aan bij Thuisvaccinatie via de onderstaande knop.

Galapagos Eilanden

Malariapillen: heb ik ze nodig voor Kirgizstan?

Malariapillen: heb ik ze nodig voor de Kirgizstan?

Voor dit land hebben verreweg de meeste reizigers géén malariapillen nodig omdat het risico op malaria klein is. In het zuidwesten (grenzend aan Tajikistan en Oezbekistan) en de stad Bishkek is het tijdens het malariaseizoen wel van belang om uzelf goed tegen muggenbeten te beschermen. Hiertoe hebben wij de volgende tips:

  • Draag bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen met DEET.
  • De muggen die malaria overbrengen, steken vooral ‘s avonds, ‘s nachts en in de vroege ochtend. Slaap ‘s nachts onder een muskietennet.
  • Krijgt u koorts tijdens of na uw verblijf in een malariagebied? Bezoek dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, een arts! Er bestaat geen inenting tegen malaria.
  • Mugwerende middelen met DEET, muskietennet(ten) en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken