Vaccinatieadvies Brazilië

Reeds gevaccineerd Brazilië

Misschien bent u al eens ingeënt tegen Gele Koorts, DTP of Hepatitis A: de vaccinaties die u nodig heeft voor uw reis naar Brazilië. Maar wat is nou de beschermingsduur van deze inentingen? Heeft u een herhaalprik nodig of kunt u meteen op reis? We informeren u hier graag over:

Beschermingsduur DTP-vaccinatie

De DTP-vaccinatie beschermt u 10 jaar lang tegen difterie, polio en tetanus. In de meeste gevallen hebben mensen deze vaccinatie als kind gehad. Toch moet u opnieuw ingeënt worden als het meer dan 10 jaar geleden is dat u de DTP vaccinatie kreeg.

Beschermingsduur Gele Koorts vaccinatie

Ook de Gele Koorts vaccinatie heeft een beschermingsduur van 10 jaar. Is het langer dan 10 jaar geleden dat u deze inenting heeft gehad, dan moet u dus opnieuw gevaccineerd worden voor uw reis naar Brazilië.

Beschermingsduur Hepatitis A vaccinatie

Wordt u voor uw reis naar Brazilië voor het eerst gevaccineerd tegen Hepatitis A, dan bent u een jaar lang beschermd tegen besmetting. Krijgt u vervolgens binnen een jaar een herhalingsprik, dan is de beschermingsduur van de Hepatitis A vaccinatie 25 jaar.
 

Wilt u weten of u een herhaalvaccinatie nodig heeft? Maak dan vandaag nog een afspraak met Thuisvaccinatie.nl


Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.