Buurlanden Cambodja

Cambodja grenst aan drie landen. Dit zijn Thailand, Vietnam en Laos. Als u vanuit Cambodja naar één van deze landen reist, is het belangrijk om te weten welke vaccinaties u nodig heeft. Dat leest u op deze pagina. Voor een uitgebreider vaccinatieadvies gaat u naar de pagina van het desbetreffende land.

Vaccinatieadvies Thailand

Iedere reiziger die naar Thailand gaat, raden wij de vaccinaties DTP en Hepatitis A aan. De vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabiës, Japanse Encefalitis en Gele Koorts zijn persoonsgebonden. Dit heeft onder meer te maken met uw verblijfsduur en gezondheid. Lees er meer over op de pagina vaccinaties Thailand. In Thailand komt malaria voor. Verblijft u in de grensgebieden van Laos, Cambodja of Myanmar? Bescherm uzelf dan goed tegen muggenbeten.

Vaccinatieadvies Vietnam

Ook voor Vietnam wordt de DTP vaccinatie aanbevolen. Datzelfde geldt voor de Hepatitis A vaccinatie. U kunt ook inentingen nodig hebben tegen Buiktyfus, Hepatitis B, Rabiës, Japanse Encefalitis, Gele Koorts en TBC. Dit hangt af van uw verblijfsduur en accommodatie in Vietnam. Lees meer over vaccinaties Vietnam.

In Vietnam komt malaria voor. In de gebieden die grenzen met de landen Laos en Cambodja raden wij u malariapillen en muggenwerende maatregelen aan. Voor andere gebieden zijn mugwerende maatregelen voldoende. Bekijk de malariagebieden in Vietnam.

Vaccinatieadvies Laos

Alle reizigers die naar Laos gaan, doen er verstandig aan om zich te laten inenten met de DTP vaccinatie en de Hepatitis A vaccinatie.Of u gevaccineerd moet worden tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis of Gele Koorts hangt af van verschillende factoren. Lees er meer over op de pagina vaccinaties Laos.

Het kan zijn dat u malariapillen nodig heeft voor uw reis naar Laos. Dit verschilt per gebied. Voor sommige regio’s volstaat het als u zich beschermt tegen muggenbeten. Bekijk de malariagebieden in Laos..

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies