Vaccinatieadvies Zuid-Afrika

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsMazelenHepatitis BTBCRabies

Malaria

Mogelijk malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Reeds gevaccineerd Zuid-Afrika

Bent u de afgelopen jaren eerder in Zuid-Afrika geweest en heeft u zich toen laten vaccineren? Dan kan het zijn dat u nog ingeënt bent voor bepaalde infectieziekten. Maar het is ook mogelijk dat u een herhalingsprik nodig heeft. Wij raden u dan ook altijd aan om opnieuw een vaccinatieadvies in te winnen.

Direct een afspraak maken »

 

 

Beschermingsduur DTP vaccinatie

De DTP vaccinatie beschermt u 10 jaar tegen difterie, polio en tetanus. De DTP vaccinatie bestaat uit één injectie. Is het langer dan 10 jaar geleden ingeënt tegen DTP? Dan adviseren wij u om u opnieuw te laten vaccineren voordat u naar Zuid-Afrika vertrekt.

Beschermingsduur Hepatitis A vaccinatie

Heeft u één vaccinatie tegen Hepatitis A gehad? Dan bent u 1 jaar beschermd. Als u vervolgens binnen een jaar een tweede inenting krijgt, bent u gedurende 25 jaar beschermd. Wanneer het langer dan 25 jaar geleden is dat u uw Hepatitis A vaccinatie heeft gehad adviseren wij u om u opnieuw te laten inenten voor uw reis naar Zuid-Afrika.

Direct een afspraak maken »

 

 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies