Malaria in Burkina Faso

In Burkina Faso komt malaria voor

Malaria in Burkina Faso

Malaria komt in Burkina Faso het gehele jaar voor. Reist u naar Burkina Faso? Dan loopt u in het gehele land risico op besmetting met malaria. Bescherm uzelf tegen malaria Burkina Faso!

Wilt u een persoonsgebonden malaria-advies voor Burkina Faso? Meld u dan bij Thuisvaccinatie aan via de onderstaande knop.

Direct een afspraak maken »
 

Malariapillen: heb ik ze nodig voor Burkina Faso?

Tegen malaria is nog geen vaccininatie voorhanden. Wel is het mogelijk om malariapillen te gebruiken om uzelf te beschermen tegen besmetting met malaria wanneer u gestoken wordt door een malariamug. Of u malariapillen nodig hebt, hangt af van de grootte van het risico dat u op uw reisbestemming een besmetting met malaria oploopt. Voor Burkina Faso worden malariapillen geadviseerd. De arts van Thuisvaccinatie geeft u en uw eventuele reisgenoten een persoonlijk malaria-advies op maat bij u thuis.

Naast het gebruik van malariapillen, is het belangrijk om uzelf goed tegen muggenbeten te beschermen. Hiertoe hebben wij de volgende tips:
 

  • Draag bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen met DEET.
  • De muggen die malaria overbrengen, steken vooral ‘s avonds, ‘s nachts en in de vroege ochtend. Slaap ‘s nachts onder een muskietennet.
  • Krijgt u koorts tijdens of na uw verblijf in een malariagebied? Bezoek dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, een arts! Er bestaat geen inenting tegen malaria.
  • Mugwerende middelen met DEET, muskietennet(ten) en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

In Burkina Faso loopt u niet alleen het risico op malaria, er komen ook andere infectieziekten voor. Laat uw vakantie niet door deze reizigersziekten bederven en vraag tijdig advies over vaccinaties en malariapillen voor Burkina Faso. Bekijk nu alvast het globale advies voor vaccinaties in Burkina Faso of meld u direct aan voor persoonlijk advies.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:
 

Direct een afspraak maken »

Wilt u meer weten over malaria in omliggende landen van Burkina Faso of vaccinatieadviezen? Lees dan onze gerelateerde adviezen hieronder.

Malaria- en vaccinatieadvies Benin

Malaria- en vaccinatieadvies Ghana

Malaria- en vaccinatieadvies Ivoorkust

Malaria- en vaccinatieadvies Togo

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies